miercuri, 16 martie 2011

Statuile Personajelor lui Caragiale de la Teatrul National


Ce spuneti de constructia asta  Urban Architecture. Sincer sa fiu nu am bagat-o in seama pana acum, nici nu stiam ca exista. Venind dinspre Piata Romana, am luat loc pe o banca in fata teatrului. Apoi am observat ca toata lumea care trecea pe acolo fotografia treaba asta. Ce sa zic? Pare o scena de Caragiale. Destul de cool. Mai multe fotografii in continuare.

Case Pline de Personalitate pe Strada Roma

Cu GPS-ul la indemana am ajuns pe strada Roma din Bucuresti, situata paralel cu Calea Dorobantilor. Nu am mai trecut pe acolo niciodata. Desi se afla intr-o zona aglomerata, straduta este incredibil de linistita. De la un capat la altul gasesti numai case vechi asemanatoare cu cea din Enigma Otliei. Mi-a placut mult. Am facut si cateva fotografii pe care pe puteti vedea in continuare.

Atmosfera pe Lipscani Duminica Seara

Prima seara de primavara adevarata a adus multa lume duminica seara pe Lipscani. Pe acolo ma gaseam si eu. Am iesit la o mica plimbare sa ma relaxez si sa-mi fac planul de bataie pentru urmatoarele luni din viata mea. Ma asteapta inceputul unei mici afaceri, o admitere la facultate si o vara plina de nebunii. Sa-i dam drumul!

Ferrari 458 Italia in Piata Charles de Gaulle B 200 BLU

Primul proprietar de Ferrari 458 Italia din Romania, Peter Imre, seful Adevarul Holding. 458 Italia are un pret de pornire de 170.000 de euro fara taxe. Supercar-ul din Maranello este echipat cu un motor V8 aspirat care ofera 570 CP si 540 Nm. Consumul mediul al acestui bolid italian pur-sange este de 13.1 litri la 100 kilometri, in timp ce emisiile de CO2 se ridica la 320 grame de dioxid de carbon per kilometru. Masina am surprins-o in Piata Charles de Gaulle duminica dupa-amiaza. B 200 BLU

Masinuta "FIFI" prin Bucuresti

Mergeam pe strada cand m-am lovit la propriu de asta, o masinuta de 1.30x1.40 cm "parcata" undeva pe margine.