joi, 26 mai 2011

Mobilee Records. Sonar 2010. Diagonal Hotel. Roof Party

Ce parere aveti despre petrecerea asta? Pentru mine, nu se poate mai bine de atat. Cred ca ati observat boxele Funktion One R1 de 10000 Ron/ bucata. Absolut senzational! Cand o sa aiba loc asa ceva in Romania, va rog anuntati-ma!

Dj Antoine vs Timati feat. Kalenna - Welcome to St. Tropez (DJ Antoine v...



Desi este o piesa cocalara, trebuie sa recunosc faptul ca imi place. Nu sunt sigur de piesa, insa imaginile video sunt prea tari. Cui nu i-ar placea o asemenea vacanta: masini exotice, fete, cluburi, iahturi, skijet-uri, muzica. Acum sunteti de parere ca doar banii aduc fericirea? Hahaa!

Site-uri si Bloguri la Preturi Foarte Mici

Salut! Cauti sa-ti faci un site/blog dar nu dispui de prea multi bani sau de timp? Doresti sa-ti deschizi un magazin online de haine dar nu stii cum sa faci acest lucru? Aceste probleme se pot rezolva foarte usor aici, pe ICSMO, la un pret incredibil de mic. Tu alegi designul (din mii de sabloane, viziteaza si ICSMO NETWORK - in josul paginii - pentru a vedea standardul), tu alegi domeniul, noi facem totul pentru tine, la numai 24 Euro, in doar 24 de ore. Garantat este cel mai mic pret pe care il poti obtine pentru un astfel de serviciu. Domeniul poate fi .com .org .net si .info . Bineinteles, daca nu este disponibil, te vom anunta, iar tu va trebui sa alegi altceva. Este simplu, la fel ca si plata, care se poate face prin virament bancar sau PayPal. Plata se face bineinteles la final, odata cu alegerea domeniului. Daca nu esti multumit de cum arata site-ul/blogul, pur si simplu renuntam la proiect, fara niciun fel de probleme. Daca sunteti interesati accesati sectiunea contact a blogului. Asteptam sa punem in aplicare proiectele voastre. Numai bine!