miercuri, 16 februarie 2011

www.unlimitednaughty.ro ma streseaza maxim


In urma cu 3 saptamani m-am inscris la concursul Unlimited Naughty organizat de Volvo Romania. Nu sunt genul de om care sa participe la campanii, promotii, concursuri, insa fiind vorba de Volvo m-am bagat. Pentru mine concursul a inceput prost, adica la data la care eu m-am inscris campania era suspendata. De ce suspendata? Pentru ca un "hacker iscusit" asa cum l-au numit organizatorii a spart contul youtube, platforma pe care se desfasoara concursul. Sunt absolut convins ca a fost o vrajeala, nu poti sparge un cont youtube, decat daca acel cont are parola 1234. Ma indoiesc sa fi avut o astfel de parola. Pe scurt, in concurs este vorba de acumulare de vizualizari unice ale clipului filmat pe strada. Pana la data suspendarii se putea promova clipul doar trimitand link de pe youtube. De la data reluarii concursului trebuie sa intri pe site la ei si sa acumulezi vizualizari de acolo. Regula asta e data naibii pentru ca cine intra si vede clipul nu trimite mai departe linkul de pe site, ci intra pe youtube si da linkul de pe youtube. Chestia asta ma face sa ma indoiesc de corectitudinea concursului. De fapt nu doar pe mine. Cativa concurenti deja s-au retras. Cred ca o sa ma retrag si eu intrucat nu este drept sa se dea startul din nou, unii cu zeci de mii de vizualizari (facute pana sa se suspende concursul) si altii cu cateva zeci de vizualiari, fara posibilitatea de promovare a clipului direct pe youtube. Nu stiu ce sa mai cred despre nimic. Toate au o calitate josnica in Romania. Concursurile sunt de fapt tzepe pentru prosti, in timp ce ei se promoveaza de mama focului. Daca doriti sa vedeti clipul meu puteti intrat aici http://www.unlimitednaughty.ro/camera/concurenti, sunt primul pe lista. O seara buna!

Asamblare Snowboard+Legaturi Crazy Creek [Video]

Tocmai ce am terminat de asamblat legaturile pe placa mea Crazy Creek achizitioanta in urma cu 3 saptamani (http://bit.ly/fcQNNT). Imi doream de mult timp asa ceva, insa normal, nu aveam bani. Sa ceri parintilor bani sa-ti cumperi snowboard...Toata treaba m-a costat 1800 RON. Vorbesc de placa, legaturi, bocanci, pantaloni, geaca, ochelari, rucsac si fes. Mi-am cumparat placa nu ca sa scutesc 30 ron/zi inchiriatul, ci ca sa am motiv sa plec la munte cat mai des posibil pentru ca mi se pare cel mai frumos. Sunt incepator, nu m-am dat decat de vreo 3 ori, dar a fost de ajuns sa ma convinga sa ma apuc de sportul asta.

Am ajuns la zi cu bloggingul, de aici incepe distractia

Pana acum m-am straduit sa redau in cateva postari ce s-a intamplat in ultimele 7 luni din viata mea. Sper ca s-a inteles ceva, eu am incercat. Din momentul asta incep sa scriu ce se intampla in prezent, ce planuri am, ce realizez, pe unde ma distrez, ce fac. Mi se pare o chestie super tare bloggingul, mi se pare fix un facebook, doar ca aici ai mai multa libertate. Imi doresc de mult timp un blog, iar acum ca il am voi incerca sa fac ceva cat mai bun. Sunt Marius Cristian. Voie buna!

Putina relaxare in Cismigiu

Weekendul asta a fost frumos afara si ca tot romanul m-am dus in parc. Actiune, distractie (doar plimbat de mana...) pe acolo. Era o treaba tare in zona, o rampa si niste snowboarderi, dar treaba era fasaita intrucat mai mult carau la zapada decat dat cu placa. In fine am stat pe acolo vreo 15 minute, le-am facut o poza sa-i am amintire, apoi am dat o fuga pana la mall. Acolo am mancat bine de mi-a fost rau toata noaptea si mi-am luat legaturi si bocanci pentru snowboard. Placa o aveam deja acasa (http://bit.ly/fcQNNT).

In urma cu 5 zile. Mi-am dat demisia!

Mi-am dat demisia si ma simt bine. Cum s-a intamplat asta? M-a enervat maxim unul dintre superiori. Cum a reusit? Pai venise in vizita la mine in birou si cum era ora mesei, eu am plecat. Pe drum primesc de la el un telefon in care ma lua cu nenea Marius de ce ai plecat, trebuie sa te intorci inapoi ca avem ceva de discutat (toate astea le spunea cu foarte multi draci). Eu i-a raspuns frumos "doar nu era sa raman nemancat". Ma intorc inapoi la birou (ajunsesem deja acasa) si il intreb care e treaba. Problema lui era ca a plecat gestionara din firma. Toate bune si frumoase, oricum ne enerva pe toti. Deci aveam un loc vacant. Pentru superiorul meu insa, locul nu era vacant. Cum asa? "Marius Cristian se va ocupa temporar de gestiunea firmei". Nu este ceva greu, dar ce sa fac maaa? Sa tin gestiunea pentru firma? Las-o frate moarta. Mi-am scos o demisie de pe net si i-am inmanat-o frumos

Ma gandesc sa plec din firma

Firma pentru care lucrez este ok in mare. Conditiile de munca sunt bune, colegii sunt in regula, programul este in regula, salariul nu este deloc in regula. Ma gandesc sa plec pentru ca simt ca vreau sa fac altceva, nu ma mai simt bine, inca sunt stresat, desi nu muncesc mai nimic. Stresul asta este impus cumva de mai marii firmei, care cer tot timpul performanta. Performanta, performanta, dar salarii? Nu trebuie sa fie si alea performante? Eu cred ca da. Un salariu bun il motiveaza pe om, il relaxeaza, si astfel omul se poate gandi mai bine la ce are de facut, decat la cum sa scape mai repede de sarcini. Se pare ca treaba asta nu a fost inteleasa de superiori si cred ca asa este in mai toate companiile din tara. Ei dau vina pe angajati ca nu sunt proactivi (cuvantul preferat de toti sefii), ca nu ies la procente, ca nu isi fac jobul cum trebuie, cand de fapt buba sunt chiar ei. Eh asta e. S-or destepta vreodata.

2 Ianuarie. Ziua mea de nastere

Tocmai a trecut ziua mea de nastere. Cred ca a fost in regula, nu prea a fost cine stie ce. Mi-am petrecut-o in oras, iar seara am vizitat Barocco Bar si Princess Club. Cadouri canci, cheltuiala maxima, dar spre dimineata nu a mai contat nimic decat sa ajung acasa...

Cred ca o sa pornesc o mica afacere

Sunt in piata muncii de putin timp, dar mi-am dat seama de doua lucruri: primul este ca atata timp cat esti muncitor, te duci in fiecare zi la munca, sa faci aceleasi lucruri, in aceleasi intervale orare si pe aceeasi bani lunar, nu vei face bani niciodata (dar niciodata), iar al doilea lucru este ca oricat de mult ai muncii pentru o firma, vei fi platit, in mare, cu aceeasi bani. Concluzia: merita sa incerc sa-mi fac o afacere. Cu cat muncesti mai mult, cu atat obtii mai mult. Macar sa incerc. Ceva pe domeniul meu, poate un service laptop, pc si telefoane mobile. Sunt sigur ca m-as descurca.

Si banutii mei care s-au strans...


Intr-un singur weekend s-au facut praf toti banii stransi. Pe o camera foto Sony DSC-TX5, pe niste imbracaminte si intr-un club. Mama, mama nu stiam ca este atat de dureros sa-ti cheltui proprii bani. Dureros dar trece repede, sunt foarte multumit de achizitii. In orice caz, faptul ca poti cumpara si face anumite lucruri iti da o senzatie de bine. Iata si niste poze de la petrecere:

Imi doresc foarte mult sa ajung la facultate

Dupa cum stiti, eu mi-am pierdut ultimii 2 ani de viata incercand sa intru in nenorocita de Academie de Politie. In momentul asta jur ca ma simt impacat si multumit ca nu am intrat. Mi-am dat seama ca viata trebuie traita altfel, nu ca un milog "Sa traiti, sa traiti domn' comandant!". Sa-mi sugeti @#$% domn' comandant, cred ca mi-as fi dat demisia dupa 1 luna de munca in politie. A stai, 10 ani de zile esti proprietatea lor, deci nici macar demisia nu aveam dreptul sa mi-o dau. Cam nasol. Ma bucur ca nu am intrat si sunt absolut convins ca nu era de mine.

Sunt din ce in ce mai stresat

Pentru ca nu am obtinut ce am vrut sunt maxim de stresat. Cum sa stai tot timpul cu regretul ca ai fi putut sa muncesti de 3 ori mai putin pe aceeasi bani? E greu, greu, greu . Sunt dezamagit si mi-am pierdut increderea. Nu mai am entuziasmul pe care il aveam, nu-mi mai arde de nimic de fapt. Va mai amintiti de colegul care se uita tot timpul la HBO? Fix asa am devenit si eu, ba mai mult, tocmai am amenintat cu o demisie. Daca ei sunt nesimtiti cu mine eu de ce sa nu fiu? Daca inainte de demisie eram sunat toata ziua de superiori sa fac aia si cealalta, acum lucrurile stau ceva mai bine. Sunt sunat mai rar, iar atunci cand mi se cere ceva sunt rugat frumos "faci cand ai tu timp" bla bla bla. Mi se pare corect.

In urma cu 3 luni...Imi doresc un salariu mai mare

A trecut mai bine de 1 luna de cand sunt singur si am pe cap si sarcinile adminului de retea. Chestia este ca ma descurc, ceea ce e bine. De marirea salariului nu se aude nimic (de asta acceptasem sa nu mai angajeze un nou admin). Bun ce sa fac si cum sa fac, mie nu-mi mai convine. Sun superiorul direct si ii spun of-ul meu. Raspuns: "pentru marire ai nevoie de rezultate" (am), "ai nevoie de vechime" (nu am, dar nu ma intereseaza atata timp cat imi fac jobul la fel de bine ca un angajat vechi) si "trebuie suplimentat bugetul de salarii, ceea ce se face foarte greu" (cred ca aici este de fapt problema). I-am spus ca nu inteleg un lucru: "Convenea firmei mai mult sa angajeze un nou admin si sa-l plateasca de 4 ori marirea mea de salariu?". Si liniste se facu...dupa care veni si un "Nu se poate!".

Colegul care nu munceste

Am un coleg care munceste doar cand vrea el. Beton nu? Pentru el cu siguranta este beton, dar pentru ceilalati care sunt obligati sa faca si treaba lui nu mai este. Om mai lenes pana acum nu am intalnit: sta omul se uita la HBO cat este ziua de lunga, face in sila cate o sarcina cand isi mai aduce aminte si uite asa vine 18:00 si pleaca omul acasa sa se relaxeze. O zi de munca perfecta!