vineri, 29 aprilie 2011

INCA PUTIN SI PLEC LA SINAIA


Vizualizaţi Sinaia pe o hartă mai mare
Anul asta o sa sar peste traditionalul gratar de 1 Mai. O sa fiu in Sinaia, unde prietenii mei au inchiriat o cabana. Ei sunt deja acolo, eu si prietena mea plecam maine la 10.30. Abia astept! O sa fac fotografii care bineinteles vor ajunge aici, numai sa fie vremea buna.  Doamne weekendul asta fa-l cat mai calduros, Aleluia!!! Gata am vorbit si cu Dumnezeu, lucrurile sunt aranjate. Tzaaaaaaa ca de obicei...Am uitat sa-mi fac bagajul. Trebuie sa ma si culc, maine o sa ma trezesc pe la 6.00. Trebuie sa ajung intai la Bucuresti, iar de acolo o luam spre Sinaia. Nu mai pierd vremea. Plec sa umplu rucsacul de prostii. Va urez sa aveti un weekend excelent, cel mai frumos!

Voi bloca un drum cu sens unic pentru 50 comentarii

Cred ca o sa-i dau drumul la jocul de care va vorbeam aseara. O sa incepem cu o provocare relativ usoara. Spun relativ pentru ca sunt sigur ca voi primi o gramada de injuraturi pana voi fi terminat. Provacarea consta in blocarea pentru 10 minute a unui drum cu sens unic. Nu voi debloca drumul sub nicio forma pana nu va expira timpul. Sunt absolut sigur ca o sa fie mega distractiv. Provocarea va fi filmata cap coada si nu va exista niciun fel de trucaj. Pentru a realiza aceasta provocare este nevoie de 50 de comentarii. Ce mai asteptati, puneti-va pe comentat! Nu uitat sa veniti cu idei noi pentru acest joc. Provoaca-ma!!!

CUTITUL MEU VICTORINOX WOOP WHOOP...

De aproximativ o saptamana sunt posesorul unui cutit Victorinox, stiti voi, chestia aia elvetiana. Ce stiu despre acest cutit este ca initial a fost folosit de catre armata elveţiană. Emblema celebra, o cruce intr-un scut, a fost folosita inca de la inceput. Denumirea Victorinox provine de la mama fondatorului pe care o chema Victoria. Restul stiti prea bine de la ce vine. Daca nu ma insel firma Swiss Army apartine de acelasi brand, numai ca Swiss Army fabrica mai multe chestii cum ar fi ceasuri mecanice si cutite de vanatoare. Sunt super incantat sa am asa ceva, mi-l doream de mult timp. Multumesc mult mult mult prietenei mele care mi l-a adus din Elvetia.

Cel mai Urmarit Roman pe Twitter

Cine este cel mai urmarit roman pe Twitter? Nu am facut niciun fel de investigatii, ca sa spun asa, insa cel mai probabil este Andi Moisescu. Isi promoveaza contul Twitter la TV in fata a milioane de oameni asa ca nu este de mirare. Sunt fan Andi Moisescu, de fapt emisiunea lui este singura care ma mai aduce in fata televizorului. In fine. Andi are undeva la 14.000 de prieteni si numarul continua sa creasca. Eu am undeva la 2000 si a stagnat..roarr Cum sa fac sa devin cel mai urmarit roman pe Twitter? Cred ca o sa fac asta un obiectiv care sper sa il ating. Daca se va intampla....one hell of a party voi da.

DEPENDENT DE INTERNET...

AJUTOR! Bloggingul şi internetul au preluat oficial viaţa mea. Incerc sa postez pe toate blogurile al caror membru sunt, dar cu siguranta imi ia mult prea mult timp fata de cat as vrea sa dedic pentru asa ceva. Deci, cum sa fac sa petrec mai putin timp blogarind , totodata reusind sa tin pasul cu toti cititorii care cer tot mai multa informatie? Hmm, de indata ce gasesc o metoda, va pun la curent.

Chiar esti interesat de nunta roiala?

Aprinde TV-ul. Schimba pe ce post de stiri vrei tu. Ba chiar si pe posturile normale. Nu vei vedea altceva in afara de nunta roiala si cum prezentatorii emisiunilor ne spun cum sunt imbracate capetele incoronate si invitatii lor., desi eu vad foarte bine si disting culorile. Inteleg importanta istorica a acestui eveniment si cat de important este pentru UK. De asemenea, se pare ca este o poveste exceptionala pentru media care le va aduce o gramada de bani. Cu toate astea, chiar sunteti interesati de nunta roiala? Cati dintre voi vor urmari atent acest eveniment?

Uite cum facem bloggingul mai interesant

JumpIn timp ce ma uitam la Sucker Punch mi-a venit o idee care mi se pare destul de tare. Este vorba de un joc in care voi sunteti factorul principal, iar eu un executant. In urmatoarele zile ma voi gandi la o serie de provocari (poate imi dati si voi cateva idei). Fiecarei provocari ii va corespunde o postare unde voi veti face toata treaba. Sa zicem ca provocarea este Bungee Jumping. Pentru ca eu sa accept aceasta provocare si in consecinta sa o si realizez, voi va

Bloggingul este Frustrant clar

Sa ai un blog este frustrant trebuie sa recunosc. In special atunci cand lipseste feedback-ul din partea cititorilor. ICSMO implineste peste 3 zile fix 2 luni si jumatate. Daca imi aduc bine aminte am inceput sa scriu pe 14-15 februarie. Expertii spun ca un blog ajunge la maturitate intr-un an de zile, dar sincer, cati dintre noi pot rezista atat. Oare cati oameni au abandonat pana acum bloggingul din aceasta cauza? Trebuie sa fac putina ordine pe aici. Sa stabilesc un numar de postari/zi, formatul postarilor si zilele in care sa scriu pe blog. Pana acum am scris haotic. Am aruncat aici cu text, imagine si video asa cum mi-a picat. Hmmmm...

Parerea mea despre Sucker Punch (2011)

Bine...tocmai am terminat de vizionat cel mai stupid film pe care am avut sansa sa-l vad in aceasta viata, Sucker Punch. Este vorba de o fata de 20 de ani careia i se insceneaza niste crime si ajunge intr-un spital de nebuni. Acolo insa, nebunii si-au dezvoltat un mod de a trai o viata normala. Spitalul in care se aflau reprezenta pentru ei o scena de teatru, iar ei erau actorii. Tipa de 20 de ani nou-venita intra si ea in aceasta lume, insa pentru ea are loc un fenomen neobisnuit: atunci cand danseaza isi imagineaza o lume SF plina de monstri si oameni de metal pe care ii omoara unul cate unul. Ce sa mai zic decat ca nu am inteles nimic, iar pe parcursul filmului m-am gandit la o gramada de lucruri pe care o sa le aflati in curand pe acest blog. Daca aveti vreodata chef sa va uitati la un film cu adevarat stupid, va recomand din tot sufletul Sucker Punch, film pe care il puteti viziona online aici.