joi, 21 aprilie 2011

Cea mai frumoasa nunta pe care am vazut-o



Moda la Tara


Ce este p0c0d0t.com [Video]

Recent, cam de o luna, pe situl YouTube au inceput sa apara niste comentarii privind p0c0d0t.com. Mie personal mi se pare o metoda ingenioasa de promovare, dar totodata foarte proasta. Cum functioneaza: un tip comenteaza pe la toate clipurile care au peste 1.000.000 vizualizari, iar altii in urma lui apreciaza comentariul lui, ajungand astfel in frunte. O metoda ingenioasa, dupa cum am mai spus, si care cere o echipa de cel putin 50 de oameni. Ma indoiesc ca un singur tip si-a facut zeci de conturi pentru treaba asta. In fine. Chestia e ca lumea a cam luat-o razna cu p0c0d0tul asta.

Azi Mi-am Slefuit Blogul


Ce mancam si noi de Paste?

Inca un an, inca un Paste, aceleasi obiceiuri. Au inceput vrajelile de Paste, lumea a innebunit, asa cum face de obicei de sarbatori, hipermarketurile sunt luate cu asalt. Sariti sa luam mielul, berbecul, oaia, strutul sa punem pe masa si sa ne simtim bine. Mie unul mi-a ajuns cu treburile aste. Nu-mi mai fac nicio problema de mult, pentru ca pur si simplu nu are sens. Nu inteleg de ce lumea cumpara in disperare de sarbatori. Umple cosurile, cara, se chinuie. pentru ce naiba se intampla asta. Avem nevoie de mai multa energie de sarbatori? Ma indoiesc. Suntem mai grasi si consumam mai mult?

Reteaua de Bloguri ICSMO Prinde Forma

Pe langa MUVICS, retelei de bloguri ICSMO s-au mai alaturat inca 3 bloguri nou-noute. Primul dintre ele este FASHIONICS, un blog care isi propune sa ofere cititorilor sai cel mai bun continut de pe web dar si materiale proprii. Este specializat pe fashion, tratand foarte serios acest domeniu. Cel de-al doilea blog este TWEETICS, un blog unde veti gasi cele mai interesante citate, proverbe, maxime de pe web. Autorii lor sunt in mare parte straini, insa sunt prezenti si autori romani sau anonimi. ARCHICS este blogul care imi place cel mai mult. Contine imagini de calitate ale cladirilor din capitala, dar si din

Robotul ICSMO de pe YouTube