marți, 19 aprilie 2011

Logodnica lui Connect-R in Club DejaVu Urziceni - Paparazzo

Vineri seara in clubul DejaVu din Urziceni a avut loc un concurs de miss din al carui juriu a facut parte si logodnica lui Connect-R. Nu-i stiu numele si nici nu o sa caut pe Google sa aflu. Am surprins-o in cateva poze, le puteti vedea ma jos. In continuare puteti vedea un video de la party. Enjoy!

Ce spaga sa dai cand ti se cere?

Hei traim in Romania, tara unde si femeii de serviciu trebuie sa-i dai spaga. La politisti SPAGA, la bancherul care iti intocmeste un amarat de dosar SPAGA, la functionarul de la fisc SPAGA, la doctor SPAGA, la tehnicianul de la firma de tv si net SPAGA, la portarul de la parcare SPAGA, la vanzatoare SPAGA, la frizer SPAGA, la mecanicul auto SPAGA, la specialistul IT SPAGA. In concluzie tara asta functioneaza pe baza de spaga. Cam nasol, intrucat asta inseamna ca nimeni nu-si mai face meseria cum trebuie. Eu nu sunt genul sa dau spaga, de altfel nici nu ma pricep sa dau spaga. Cand dai spaga trebuie sa ai cumva talent, sa fii invatat de mic, sa fii crescut in credinta asta ca totul functioneaza bine doar cu spaga.

Snowboarding pe Kalinderu 16 Aprilie

           In urma cu 3 zile am fost si m-am dat cu placa pe partia Kalinderu. Nu am mai fost niciodata acolo si mi-a placut mult. Partia este perfecta pentru incepatori, ca mine, lucru care mi-a prins foarte bine. Singura problema pe care am intampinat-o a fost faptul ca zapada nu era tasata, avea cam 50 cm si iti cam intra placa in ea. Nu prea puteai face nimic. Impreuna cu alte persoane care mai erau prezente pe partie am batatorit-o cum am putut, spre final ajungand sa fie cat de cat practicabila.

This is so tight !