vineri, 20 ianuarie 2012

Cum e sa traiesti in Complex Regie?

In principiu e cam naspa, mai ales daca esti anul 1 si nu prea stii cum merg treburile. Traiesti in dezordine, inghesuit, patul este tare, mancarea este incalzita la microunde, galagie non-stop, manele non-stop, dormi cand apuci si mananci cand apuci. Ce sa mai! Traiesti visul romanesc! Dupa trei luni petrecute acolo te obisnuiesti cu toate si iti creezi confortul de care ai nevoie. Acum camera arata ceva mai bine si totul este mult mai organizat. Pozele de mai jos sunt facute in saptamana 2 de facultate. Poze recente in curand...

Ce mama masii s-a mai intamplat in ultima vreme

Pai in primul rand am inceput sa vorbesc urat, sunt student la Universitatea Politehnica Bucuresti, unde studiez Electronica si Telecomunicatii in Transporturi, locuiesc in Complex Regie, fac parte din Organizatia Studentilor din Transporturi ca IT Manager / Graphic Designer, ma gasesti in fiecare joi in Princess Club si am cunoscut cel putin 300 de persoane de cand sunt aici. Totul decurge fin asa cum am planuit bam bam bam. Multe lucruri misto sunt pe vine. A si era sa uit: mi-am facut canal pe YouTube, unde puteti vedea o gramada de clipuri din Princess si multe altele. Ciau!

Probleme cu Subwooferul Logitech z3e?

Imaginati-va cum ar fi muzica daca nu ar avea bas. Ar fi trista, linistita, melancolica, lina. Mai pe scurt, te-ar face sa devii poet. Poet era sa devin eu azi dimineata cand am dat play la muzica si am constatat ca lipseste vibratia peretilor si a podelei. Mai sa moara masa si m-am pus pe desfacut cutia neagra. Acolo ce sa vad: soc, groaza, chiloti murdari, un fir era topit.
Update: Inginerul Talpa Iute a remediat problema. Muzica se aude din nou 3 etaje mai jos.