joi, 5 mai 2011

Iubesc Alfa Romeo

Cati barbati si-ar dori chestia asta acasa?

Cititul face bine la sanatate

In drum spre casa, in autobuz, mi-a atras atentia o tanti, care parea decedata. M-am uitat mai atent, m-am uitat si mai atent si am vazut ca de fapt femeia citea o carte. Pozitia de decedat mi s-a parut destul de interesanta, asa ca i-am facut o poza. 5 minute mai tarziu tanti dormea, cu cartea in mana bineinteles. In concluzie cititul trage la somn, iar somnul este sanatos...Cititi cat mai mult oameni buni!

Afisul Volvo S60 Unlimited Naughty

Am gasit o noua intrebuintare pentru afisul realizat cu ocazia concursului Volvo S60, la care am participat prin iarna. Acum serveste pe post de publicitate pentru blogul icsmo tech. Dragut!

Punctualitate. Seriozitate. Ordine. Ambitie

Aseara pe la 23:23 spuneam ceva...ca nu mai vreau sa fiu lenes. Sa vedem ce am facut din ce am spus ca voi face incepand de astazi. M-am trezit la 8.30 13.30, am mancat pana la ora 9 14.15, m-am uitat la TV pana la ora 9.30 am deschis pc-ul si inca sunt la el. M-am apucat de rezolvat probleme la mate si fizica m-am apucat de blogging. In concluzie nu am facut nimic din ce mi-am propus aseara. Asta ma face clar sa ma simt super naspa si deja simt cum ziua asta este ratata. Off! Hai bine ca sa ma consolez nu este chiar o zi ratata. Am facut un clip amuzant pe care va invit sa-l vizionati. Enjoy!