joi, 28 aprilie 2011

Cine seamana cu cine

Ati stat vreodata sa va analizati fizicul si psihicul in profunzime? Eu cred ca oamenii sunt niste copii fidele ale inaintasilor, fiecare individ avand caracterisiticile combinate ale celor doi parinti. Eu de exemplu am fizicul tatalui meu si sensibilitatea la boli a mamei mele. Pielea si parul sunt ca ale lui maica-mea. Gandirea o am pe cea a tatalui, insa sunt sensibil ca maicamea. Infatisarea este a tatalui meu, insa detaliile sunt ale lui maica-mea. In fine cam tot ce

Incredibila Masina de Curatat Porumb

De fiecare data cand merg la bunici, primul lucru pe care il fac este sa ma plimb prin gradina. Imi place la nebunie gradinaritul, dar nu am unde sa practic asta. Poate intr-o buna zi o sa locuiesc la casa si o sa pot face tot ce-mi trece prin cap. Dar pana atunci sa va vorbescs de masina de curatat porumb din primul razboi mondial. Cum am intrat in gradina mi-a atras atentia o roata dintata cu manivela. Varul meu mi-a aratat cum functioneaza si mi-a placut maxim. Ba chiar am curatat lejer vreo 100 de porumbi :)). A fost distractiv.

Norisorii de la Twitter

Soparla

Pe drumul de intoarcere de la pescuit, am calcat peste o soparla. Saracuta de ea, ca sa ma revansez, am bagat-o intr-o sedinta foto, si nu a plecat pana nu mi-am terminat treaba. Acum ea este vedeta pe acest blog. Eh!

Aventuri la Pescuit cu Marius Dragoi

Luni am fost la o partida de pescuit pe raul Siret, o apa tampita in care nu am prins niciodata nimic, desi merg acolo in fiecare an. Am facut o mamaliga cu paine, am adunat un borcan de rame rosii, am pregatit ustensilele si am plecat hotarati sa punem de-o saramura. Timp de o ora am tot aruncat undita si lansetele, iar in final...surpriza! Saramura oricum am macat-o.