luni, 9 mai 2011

Weekend la munte - Condor Villa

Weekendul trecut am fost la Sinaia unde am petrecut 1 Mai muncitoresc. Alaturi de cei 17 prieteni+iubita mea ne-am simtit bine la una din cele 3 vile Condor pe are le gasiti pe E60. Vila arata impecabil, construita prin 95' si introdusa in circuitul turistic cu putin timp in urma. Dupa mobilierul din interior cred ca aici isi petreceau vacantele mai marii smecheri de Bucuresti. Camerele sunt de fapt apartamente, baile au toate utilitatile, iar jos, la

Propriul Show pe YouTube

In urmatoarele luni am de gand sa fac propriul show pe youtube (click pentru a accesa canalul meu). In acest show veti putea vedea chestii comice, pamfleturi, voi testat gadgeturi, voi testa atmosfera in cluburile din capitala, voi incerca sa vand produse, voi face experimente fizice si chimice, voi prezenta evenimente la care voi participa, voi prezenta produse din mall si multe altele. Pentru asta am nevoie de o audienta pe care voi incerca sa mi-o construiesc din acest moment. Mai jos este widgetul oficial YouTube prin intermediul caruia puteti sa va abonati la canalul meu printr-o simpla apasare de buton. Va rog mult abonati-va. V-am pupat! Pe curand!

Un alt fel de Blogger

Ce imagine va formati in minte atunci cand va ganditi la chinezu.eu, zoso.ro si alti bloggeri cunoscuti? Eu vad asa: niste persoane inteligente, care ruleaza dupa fusul orar al Americii, care sunt abonati la cateva zeci de bloguri si site-uri, care citesc acele bloguri si site-uri, locuiesc intr-un apartament modest, mobilat modest, au o masina modesta sau nu au deloc, au un laptop bunicel pe care l-au achizionat cu greu sau l-au primit, au un telefon business Nokia E72 sau ceva asemanator, dispun de un DSLR  mediocru sau de o camera digitala compacta, au metabolismul dereglat, beau mult lapte, fumeaza din greu, au obiecte antistres pe birou, poate au grija si de niste plante, gatesc singuri, nu prea le au cu femeile, ies aprape in fiecare seara la o bere cu prietenii, socializeaza din greu, probabil au simtul umorului dezvoltat, asculta muzica retro, hituri ale anilor 80', 90', sunt pasionati de fotografie, isi viziteaza rudele foarte des, poarta ochelari, sunt galbejiti. Scriu pe blog atunci cand sunt singuri, lumina este stinsa, au probabil un animal langa ei si lampa sta aprinsa. Poate ma insel, doar ei imi pot confirma sau infirma acest lucru.
Eu voi fi urmatorul tip de blogger: sa rulez pe fusul nostru orar, sa fiu mai tot timpul printre oameni, sa interactionez cu toti oamenii din jurul meu, sa car echipamentele dupa mine si sa scriu de pe strada, sa fiu amuzant si hiperactiv, antrenand cat mai multi oameni in activitatile mele. Cam atat.

N-ai bani? Nu e panica!

Imagineaza-ti doar ca nu ai nevoie de bani, nu ai ce face cu banii si esti cel mai fericit fara bani. Orice stres legat de lipsa banilor o sa dispara. Promit! Sfat nevalabil pentru persoanele care au credite la banci sau familie de intretinut.

Cum sa faci bani peste noapte

Este o intrebare pe care mi-o pun in fiecare noapte inainte de culcare. Este o intrebare care ma face sa gandesc si sa continui drumul pentru a-mi atinge scopul. Problema este ca nimeni pe pamant nu poate face bani peste noapte plecand de la nimic si cu 0 investitie. Sau cel putin asa cred eu. Daca ai ajuns aici cautand pe Google metode pentru imbogatire, imi pare rau, nu am solutia. Am insa ceva de facut pentru tine, iti pot oferi o ocupatie care in timp iti poate aduce si bani. Poti deveni editor pe unul din blogurile din reteaua ICSMO. Te pricepi la bucatarie, moda, gadgeturi, proverbe, arhitectura, filme sau esti un fotograf impatimit? Esti exact omul de care am nevoie. Daca vrei sa mai adaugi inca un lucru de facut in agenda ta, click pe contact si devino editor. Pe curand!

Castele de Nisip pe Plaja

Stim cu totii ca sistemul nostru de invatamant este la pamant. Nimeni nu incurajeaza talentele copiilor. Nimeni nu vrea sa puna in valoare aceste talente. Nimeni nu este atent la lucrurile pe care un copil le iubeste si nimeni nu il sfatuieste ce sa se faca atunci cand o sa fie mare, pe baza la ceea ce stie sa faca acel copil. In Romania, daca ai sansa sa ajungi bine, ok, daca nu, sanatate numai bine. Sunt de parere ca daca un copil se pricepe sa faca sa zicem...castele de nisip, o sa reuseasca sa-si cladeasca un trai, un viitor, facand doar castele de nisip. Mentalitatea romanului este insa cu totul alta. Cum ar fi sa le spun parintilor mei ca vreau sa-mi castig existenta facand castele de nisip? Va spun eu...m-ar da afara din casa in secunda 2. Eu spun ca e total gresit. Daca mie imi place sa fac acele castele de nisip, asta inseamna ca aloc cea mai mare parte din timpul meu facand acel lucru. Facand acel lucru mai tot timpul, ma face sa fiu foarte bun in domeniu, ajungand la un moment dat probabil sa-l fac cel mai bine. Facandu-l cel mai bine ajung sa fiu recunoscut. Ajungand sa fiu recunoscut, voi scoate bani din asta. Si uite asa un om poate ajunge fericit, facand ceea ce ii place si castigand bani din asta. Spune-mi parerea ta. Sectiunea de comentarii de mai jos va sta la dispozitie.

Povestea unei aspirante la medicina

Ceea ce urmeaza este o intamplare foarte trista si a fost cat pe ce sa o traiesc si eu, pe pielea mea alba. Este vorba de o consateanca sa spun asa, care in urma cu 12 ani era aspiranta la medicina. Pana aici ce pot sa zic, de remarcat. Sa fii medic inseamna sa salvez vieti, lucru demn de tot respectul. Bine, in Romania mai inseamna si sa iei vieti, dar s-o lasam asa. Bun. Tipa se pregatea sa dea la medicina, bineinteles la presiunile parintilor, ca nu-i asa...medicii traiesc foarte bine. Oamenii se bazau pe ceva concret. Medicina = succes. S-a pregatit fata un an la biologie si chimie cu profi de la facultate etc. In primul an a picat. Nu e panica! Putem da si la anul! S-a pregatit inca un an cu profi de la facultate etc. In al doilea an a picat. Nu e panica! Putem da si la anul! Medicina asta merita orice sacrificiu... S-a pregatit fata acasa de data aceasta, constatand ca si-a facut o mare gaura in buget in ultimii doi ani. Da pentru a treia oara si pica pentru a treia oara. Intervine o depresie. Ambitia insa nu moare si mai da inca o data la nenorocita de medicina. Si pica din nou. Ghiceste cineva cu ce se ocupa aceasta fata in acest moment? Daca nu, va spun eu. Este aproape o leguma, chema la ea orice barbat intalnit pe net si se plimba ca un zombie prin oras in haine hipiote. A cui este vina? Dar hai sa ne inveselim putin si sa va arat un model de succes. Tipa are calificare de avocata, cu toate astea este dansatoare in cluburi. Sprit!

Bannerul Publicitar isi Face Treaba

Sau mai degraba nu. Sau, cel mai corect, isi face treaba doar pentru agentiile de publicitate, editorul care afiseaza bannerele avand un castig nesemnificativ dupa urma lor. Vedem cu totii ca toate site-urile, blogurile, serviciile sunt pline ochi de reclame. Aproape ca nici nu mai poti citi continutul, care te intereseaza de fapt , din cauza reclamelor. Chestia e ca, desi nu dai click pe ele, bannerele isi fac treaba cu brio. Click-uri zero, insa toate lumea le vede si i se intaparesc in cap. Uite un exemplu concret: prietena mea se uita zilele trecute pe un site unde a vazut o reclama, a vazut despre ce este vorba si a mers mai departe fara sa schiteze nevoia de a da cel mai mic click pe banner. Cu toate astea acum stie despre respectivul produs si este foarte posibil ca in viitorul apropiat sa-l si cumpere. Editorul site-ului pe care era afisata reclama nu poate decat sa se zgarie pe fata. Vremuri grele...vremuri grele.

25 Ture in Giratoriu Pentru 50 de Comentarii

Astazi mai adaug inca o provorare al setul meu:  ma voi invarti de 25 de ori intr-un giratoriu pentru 50 de comentarii. Ce spuneti de asta? Daca sustii aceasta provocare, comenteaza mai jos. Puteti comenta de asemenea si celelalte provocari pe care le gasiti aici. Cu cat aduceti mai multi prieteni care sa comenteze cu atat voi realiza treburile mai repede. Facebook si Twitter va stau la dispozitie. Astept comentariile voastre. Salutari!

Baiat sau Fata. Ce preferi?

Hmmm...se pare ca oamenilor chiar nu le ajunge nimic. Mai nou, daca intrebi orice fata daca i-ar fi facut placere sa fie baiat, raspunde cu mana pe inima ca da. OK poate au dreptate. Viata unei fete este o adevarata aventura. Atatea de facut, atatea de aranjat, atata de epilat si pensat, atata de cremuit. Le inteleg perfect, insa e total aiurea sa-ti doresti ceva atat de imposibil. Sunt cel mai fericit ca sunt baiat, iar daca as fi fost fata, cu siguranta as fi fost la fel de fericit(a), poate chiar mai fericit(a)...

Faci blogging doar atunci cand ai chef de blogging

Sincer nu prea am habar cu ce se manaca bloggingul. Invat repede totusi, ceea ce e bine. Un lucru este cert: desi imi creez o ambianta placuta atunci cand sunt pe blog, nu pot scrie oricand. Pur si simplu nu ai ce scrie atunci cand iti piere cheful. Corect? Mda. Mai aveam de postat inca vreo 10 articole dar ma las pagubas. Voi reveni atunci cand trebuie. Va pup! Sa aveti o noapte linistita. Pe curand!

Romania Cred ca Te Iubesc

Asa rupa cum esti, asa fitoasa si atat de saraca, asa murdara si neingrijita, asa lipsita de educatie si cu apucaturi salbatice, asa impopotonata si prost imbracata, atat de plictisita si lipsita de viata, tipo esti o tara data naibii. O da. O adevarata c@#$% de care isi bat joc toti. O sa profit de tine pana la 25 de ani. Daca imi merge bine cu tine, voi ramane cu tine. Daca nu...la revedere numa' bineeeeeeeeeeee!