marți, 12 aprilie 2011

Reconditionare Nokia 6600 - Video

Am reconditionat un telefon vechi de 7ani, care arata vechi de 7 ani.Clipul urmator contine dezasamblarea totala a telefonului Nokia 6600 (cel mai bun smartphone ever pentru faptul ca nu se strica). Tot ce am pastrat este placa de baza si ecranul LCD. Restul (miezul, folia tastatura si carcasa) au fost schimbate. Telefonul arata acum ca nou si poate fi scos la vanzare, lucru care nu o sa se intample niciodata, intrucat a fost adaugat la colectia mea persoanala de telefoane vintage. Urmariti clipul. Enjoy!

Promoveaza orice URL pentru doar 3 Euro

De astazi iti poti promova site-ul, blogul, contul Twitter, contul Facebook, contul MySpace, contul YouTube, in principiu orice poate fi accesat prin intermediul unei adrese URL, aici, pe ICSMO TECH. Pentru o suma infima, si anume 3 Euro, o sa postez pe acest blog o postare despre tine, in care sa includ URL-ul dorit de tine. Postarea poate contine atat imagine cat si video astfel incat sa arata asa cum iti doresti. Plata se poate face prin serviciul PayPal si vei fi contactat prin email imediat dupa transferul celor 3 Euro. Pentru a face plata, click pe butonul de mai jos.



Noapte Buna!

Si cu asta si asta fiind spuse, trebuie sa plec la baie. Ciau si pe curand!

Oamenii si-au Pierdut Increderea in Dumnezeu

Iar Dracul ar da Like daca as scrie asta la status pe Facebook. Cu siguranta. De ce am ajuns la concluzia asta? Pai la naiba totul a luat-o pe aratura. Fetele nu mai sunt fete, sunt curve, iar baietii nu mai sunt niste gentlemeni, ba dimpotriva, se uita la filme porno si incearca sa aiba cat mai multe fete in timpul ramas din viata. Ce rahat e asta? Viata si-a pierdut din sens, pentru ca nu despre asta e vorba. Nimeni nu mai vrea sa faca ceva in viata, vor ca toate sa pice din cer. Baietii vor masini, bani si fete, iar fetele vor doar masini, bani si baieti, cei neputinciosi raman doar cu dorinta.

Specia Umana este Ipocrita si o sa Moara Ipocrita

Plec de la un lucru misto si anume: toti lupta pentru pace, toti vor o viata mai buna, toti vor sa traiasca in armonie, toti vor sa traiasca frumos (asa cum se zice acum), toti vor ECO si BIO, toti vor sa vada un mediu curat si o natura verde, toti vor sa aiba o viata fericita. Am dreptate? Cu siguranta. Dar pentru ca toate astea sa se intample, face cineva ceva? Nu sau prea putin, zic eu. Chestia nasoala nu pleaca insa de la muritorul de rand.