sâmbătă, 12 martie 2011

Ecranul telefonului nokia 5230 nu se mai aprinde

Daca ai ajuns aici inseamna ca ai aceeasi problema ca si mine cu telefonul Nokia 5230. Daca nu l-ai scapat pe jos grav sau daca nu l-ai scapat in apa, nu ai de ce sa-ti faci griji. Este problema software care se remediaza! Chestia este ca actualizarea nu s-a efectuat cu succes dintr-un motiv sau altul. Uite ce este de facut: scoate bateria telefonului si asteapta cam 30 minute. Reporneste telefonul. Este posibil sa-ti mearga, este posibil sa nu-ti mearga. Daca ecranul se aprinde, conecteaza-l la pc si reinstaleaza-i softul cu Ovi Suite. Daca nu se aprinde, descarca programele Navifirm (software capabil sa descarce de pe internet orice versiune de soft nokia) si programul JAF 1.98.66 (software capabil sa conecteze telefonul tau distrus la pc). Prin intermediul JAF incarca fisierele descarcate cu NAVIFIRM pe telefon. Cam atat. Sper ca v-am ajutat cu problema voastra. Daca nu, vizitati un service GSM.
DSC00397



DSC00403

DSC00406

DSC00396

DSC00399

DSC00398

DSC00405

DSC00403

DSC00401

DSC00400

9 comentarii:

  1. Am si eu un nokia 5230.Aseara mergea, azi dimineata cand m-am trezit nu se mai aprinde. Nu stiu ce sa fac, imi puteti spune?

    RăspundețiȘtergere
  2. hello! depinde de natura problemei: hardware/software. Daca este software este bine ca se rezolva usor - urmezi pasii de mai sus sau chemi pe cineva care se pricepe cat de cat la chestii dastea. Daca este hardware...doar in service se poate rezolva. Daca poti vorbi la telefon inseamna ca trebuie sa faci ce am facut si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu pot sa vb deloc nu se aprinde.aseara l-am butonat umpic sa vad functiile si dimineata cand m-am trezit nu mai mergea, nu se aprinde parca zici ca e mort.nu stiu ce sa fac, mi-a zis cineva sa-l las 5 ore la incarcat, am urmat si instructiuniile de pe aceasta pag., am scos bateria 30 min.tel nu e nou mi la dat cineva si arata f bine.sincer nu stiu ce sa fac, intelegi ecranul nu arata nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca tastele se aprind e bine. daca nu se aprind insa, problema este mai grava. posibil ca sursa sa fie intrerupta. incearca cu alta baterie.

    RăspundețiȘtergere
  5. o sa incerc alta baterie, sper sa se rezolve problema. sincer acum m-am uitat pe site-uri, nu lauda multi acest tel.ms mult totusi pt ajutor.numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. asa este. daca nu ar avea software-ul atat de instabil ar fi un telefon in regula...pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  7. al meu nu se aprinde doar atunci cand tin apasat pe butonul de pornire vivreaza alceva nimic

    RăspundețiȘtergere
  8. You could certainly see your skills within the work you write.

    The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe.

    Always follow your heart.

    my site; diets that work

    RăspundețiȘtergere
  9. Am patiti si eu ceva asemamator...am tot un nokia 5230 si l-am scapat pe jos...sau mai exact era la cineva, si mi l-a aruncat...iar eu nu l-am prins intrucat nu a fost cea mai buna aruncare a acelei persoane, si acuma e mort...nu se aprinde nimic...nu vibreaza...nu face nimic! ce solutii aveti?..nu as vrea sa il bag in service gsm...

    RăspundețiȘtergere

Fii sociabil si comenteaza! Vreau sa stiu ca existi!