miercuri, 13 aprilie 2011

De ce exista oameni nefericiti pe Pamant

            Un om este nefericit cand nu are ce isi doreste. Corect? Si de ce nu are ce isi doreste? Cel mai probabil pentru ca nu isi permite. Corect? Va vine sa credeti sau nu, totul porneste odata cu nasterea sa. Sa lamurim un lucru: de ce un om nu isi permite financiar ceva ce l-ar face fericit? Pentru ca nici parintii lui nu isi permit. A, nu are parinti? Atunci ce mama masii cauta omul asta pe acest Pamant minunat? Eu vad problema in felul urmator: un
barbat X sarac si trist de-i ploua'n cur de foame este singur si isi cauta o partenera, pentru ca bineinteles se gandeste ca e singurul lucru care l-ar putea face fericit. X gaseste o partenera Y la fel de saraca, ca altfel nu are cum, si isi incep viata impreuna. Dupa putin timp X si Y descopera impreuna ca viata nu le ofera nimic in afara de necazuri si cauta sa conceapa un copil, pentru ca bineinteles se gandesc ca este singurul lucru care i-ar putea face fericiti. Aici vine intrebarea mea: de ce concep X si Y un copil desi nu au cum sa-i asigure un viitor frumos? De ce mama naibii se intampla asta? Cu cupilul Z o sa se intample acelasi lucru ca si cu barbatul X si o sa duca aceeasi viata de rahat dupa care o sa conceapa un copil T care o sa duca aceeasi viata de rahat si iata un intreg arbore genealogic care duce o viata de rahat. La naiba, treaba asta ar putea fi evitata daca toti parintii s-ar gandi de 1000 de ori inainte sa conceapa un copil, nimeni nu ar mai avea de suferit. De ce sa mai aduci pe lume inca o persoana care sa se chinuie? Pur si simplu nu pot sa inteleg...Corectati-ma voi daca ma insel. Sectiunea pentru comentarii va sta la dispozitie.


(in acest post nu este vorba sub nicio forma de copiii carora le-au decedat parintii, ci doar de cei care au parinti bine sanatosi)

Un comentariu:

Fii sociabil si comenteaza! Vreau sa stiu ca existi!